Actualitat

Arrimadas: “Puigdemont ha renunciat al diàleg perquè estava molt còmode amb un PP de majoria absoluta i amb una Espanya bloquejada per incrementar el seu victimisme”

by cscatalunya — 29 novembre 2016 @ 09:50
Comparte

La líder de C’s a Catalunya i membre de l'Executiva nacional defensa que “C’s és el millor projecte regenerador que ofereix una alternativa il·lusionant per al conjunt d'Espanya”

Barcelona, dimarts 29 de novembre del 2016. “Puigdemont ha renunciat al diàleg perquè estava molt còmode amb un PP de majoria absoluta i amb una Espanya bloquejada per incrementar el seu victimisme”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (C’s) a Catalunya i membre de l’Executiva nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Herrera en Cope’, on ha recriminat al President de la Generalitat que no assisteixi a la reunió de presidents autonòmics i “deixi buida la cadira de Catalunya per debatre sobre un millor sistema de finançament per a les Comunitats Autònomes” ara que C’s “ha aconseguit que el PP cedeixi a dialogar” després de tants anys.

“Això demostra que ell tampoc té ganes de parlar”, ha manifestat Arrimadas, encara que també ha reconegut que el Govern d’Espanya “s’ha equivocat” en creure’s que només aplicant la Llei es pot solucionar el desafiament separatista. “També cal fer política, rebatre afirmacions, dialogar sobre infraestructures o finançament, posar alternatives sobre la taula i reconèixer errors”, ha apuntat. I ha celebrat que en un moment com aquest, amb el desafiament separatista sobre la taula, existeixi un partit com Ciutadans que “és el millor projecte regenerador que ofereix una alternativa il·lusionant per al conjunt d’Espanya”.

En referència als Pressupostos de la Generalitat pel 2017, que es presenten avui al Parlament, la líder de l’Oposició a Catalunya ha criticat que el Govern  inclogui partides per al referèndum i ha reiterat que “des de C’s ens oposem a que el Govern es gasti els diners dels catalans en fer referèndums de secessió mentre estem a la cua en inversió en sanitat i educació” i es mantenen “els ‘xiringuitos’ polítics i els alts càrrecs”.

Volver a ACTUALIDAD