Actualitat

Joan Garcia, en relació a la comissió sobre els autònoms impulsada per C’s: “Ens comprometem a donar resposta a les necessitats del sector”

by cscatalunya — 1 desembre 2016 @ 12:13
Comparte

Aquesta setmana el Congrés ha aprovat la tramitació de la Llei d’Autònoms de C’s que inclou, entre d’altres mesures, ajudes per la maternitat i paternitat

Barcelona, dijous 1 de desembre del 2016. El diputat de Ciutadans (C’s), Joan Garcia, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat un dels objectius del seu partit de crear “una comissió específica sobre l’emprenedoria i els autònoms”després de constatar “novament” a través dels pressupostos de la Generalitat per al 2017 que és un “sector invisible”pel Govern. Durant el Ple, Garcia ha destacat la necessitat que existeixi un projecte com Ciutadans que “dóna resposta a les dificultats dels autònoms i es compromet a treballar en l’elaboració de propostes útils pel sector”.

Aquesta setmana el Congrés dels Diputats va aprovar la tramitació de la Llei d’Autònoms de C’s, que inclou, entre d’altres mesures, “la bonificació de les quotes per maternitat i paternitat o del 100% de la quota mínima durant 12 mesos quan les autònomes es reincorporin a la seva activitat”. A més, Ciutadans ha plantejat mesures també al Parlament per facilitar els negocis als autònoms que estiguin a punt de jubilar-se o a les dones que hagin d’agafar una baixa per maternitat, incapacitat temporal o accident laboral, tenint en compte que “les dones emprenedores són protagonistes de la recuperació econòmica i de la generació de treball”.

Volver a ACTUALIDAD