Actualitat

C’s celebra el Dia de la Constitució en un acte polític sota el lema ‘6-Democràcia’ per defensar el diàleg i l’acord entre totes les forces polítiques

by cscatalunya — 2 desembre 2016 @ 12:08
Comparte

En l’acte hi participaran la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, i el catedràtic Francesc de Carreras i es farà a l’Hospitalet de Llobregat

Barcelona, divendres 2 de desembre del 2016. El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha anunciat que Ciutadans celebrarà el Dia de la Constitució en un “acte polític sota el lema ‘6-Democràcia’ per defensar el diàleg i l’acord entre les forces polítiques”. A l’acte institucional del Dia de la Constitució convocat per la delegació del Govern a Catalunya a l’Arxiu de la Corona d’Aragó, Carrizosa ha defensat que l’etapa actual s’ha de caracteritzar “pel diàleg, la negociació i l’acord” i no pels “extremismes i la imposició”, davant les “actituds”d’algunes formacions polítiques a Catalunya. A l’esdeveniment també hi han participat el senador de Ciutadans, Xavier Alegre, el representant del partit a la Diputació de Barcelona, Miguel Ángel Ibáñez i la diputada de C’s al Congrés per Barcelona, Elena Faba.

En l’acte del 6 de desembre, que tindrà lloc al poliesportiu municipal Sergio Manzano de l’Hospitalet de Llobregat, hi participaran la líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, i el catedràtic en Dret Institucional, Francesc de Carreras, qui ha format part del grup d’experts que “va realitzar un estudi sobre les possibles modificacions de la Constitució espanyola”, ha explicat Carrizosa en declaracions als mitjans de comunicació.  Pel que fa el “desafiament” d’alguns polítics separatistes d’obrir els consistoris el festiu del 6D, Carrizosa ha advertit que, com a polítics, “poden fer el què vulguin”, sempre i quan “no pressionin els funcionaris que, amb total llibertat, volen celebrar aquesta festa”.

Pel que fa els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2017, el portaveu parlamentari ha mostrat el seu rebuig a que el PP “apugi els impostos indirectes als ciutadans”. En aquest sentit, ha advertit que la formació taronja donarà suport als comptes “sempre i quan es compleixin les 150 exigències pactades en el document signat amb el PP” i ha afegit: “Per incrementar la despesa social no s’ha de fer mitjançant la pujada d’impostos, sinó reformant l’impost de societats, eliminant duplicitats i lluitant contra el frau fiscal”.

Volver a ACTUALIDAD