Actualitat

Joan García: “Les dades de l’atur a Catalunya evidencien la inacció de la Generalitat i la necessitat d’una reforma laboral a nivell nacional”

by cscatalunya — 2 desembre 2016 @ 15:26
Comparte

El portaveu de C’s d’Ocupació destaca la necessitat de crear el Consell de Treball Autònom, com es reclama al Govern des de fa set anys

“Les dades de l’atur a Catalunya evidencien la inacció de la Generalitat i la necessitat d’una reforma del mercat laboral a nivell nacional”. Així ho ha assegurat el portaveu de Ciutadans (C’s) d’Ocupació, Joan García, després de conèixer les dades de l’atur, que indiquen que a Catalunya s’ha incrementat en 4.573 persones el mes de novembre. I ha alertat que un increment així “no ocorria des del 2013”. “És urgent impulsar polítiques actives d’ocupació per acabar amb la dualitat i la precarietat, tal com defensa C’s”, ha afegit.
En relació al tuit que avui ha publicat la consellera de Treball de la Generalitat, Dolors Bassa, sobre la creació del Consell de Treball Autònom, García ha lamentat que “encara no s’ha arribat a un acord amb les entitats locals”. En aquest sentit, ha criticat que l’Executiu català no fa res per ajudar als autònoms, “que porten 7 anys esperant que es crei aquest organisme”.

Volver a ACTUALIDAD