Actualitat

Arrimadas: “No cal apujar els impostos a la classe mitjana i treballadora, sinó punxar la bombolla política, eliminar duplicitats i ajudar els autònoms” 

by cscatalunya — 5 desembre 2016 @ 10:31
Comparte

Arrimadas, a Onda Cero: “Cal fer una reforma constitucional consensuada i per modernitzar Espanya"

Madrid, 5 de desembre del 2016.

“No cal apujar els impostos a la classe mitjana i treballadora, sinó punxar la bombolla política, eliminar duplicitats i ajudar a les famílies, pimes i autònoms”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya i membre de l’Executiva nacional del partit, Inés Arrimadas, en referència a l’acord entre PP i PSOE sobre la pujada d’impostos per als Pressupostos Generals de l’Estat per al 2017. En una entrevista al programa ‘Más de uno’ d’Onda Cero, Arrimadas ha valorat com una cosa “positiva” que “es prenguin decisions amb consens”, encara que ha lamentat que socialistes i populars “només sàpiguen posar-se d’acord per tornar a pujar els impostos a la classe mitjana i treballadora en lloc de reduir tot el greix de l’administració”. 

La presidenta de C’s a Catalunya ha assegurat que el seu partit seguirà fent una “oposició útil i constructiva” al Congrés per impulsar “reformes que beneficiïn a tots els espanyols”, com la Llei d’Autònoms de C’s que es va tramitar la setmana passada al Parlament espanyol. “Aquest era un dels requisits que C’s va introduir en l’acord amb el PP” i que afectaria tres milions d’autònoms.

Preguntada per una possible reforma constitucional, Arrimadas s’ha mostrat partidària de fer-ho a través d’un “ampli consens” entre tots els partits per “millorar el sistema actual i fer d’Espanya un país més atractiu i modern”. A més, ha plantejat com a necessàries reformes per a Espanya “com millorar el sistema de finançament per a les Comunitats Autònomes (CCAA) i eliminar ‘xiringuitos’ polítics”. 

“Estem convençuts que aquestes reformes seran bones per a tots els espanyols, inclosos els catalans, i es podran plantejar com una alternativa al procés separatista”. Davant d’aquesta situació, Arrimadas ha reiterat la necessitat que hi hagi “una alternativa política” a Catalunya com Ciutadans que parli “d’infraestructures, d’educació i de sanitat; dels problemes que preocupen a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD