Actualitat

Sonia Sierra: “Mentre Puigdemont convoca cimeres per separar als catalans deixa la cadira de Catalunya buida a la reunió de presidents”

by cscatalunya — 9 desembre 2016 @ 13:42
Comparte

La diputada de C’s destaca que JxSí no portava al seu programa electoral repetir el 9-N perquè “deien que ja ho havien fet i guanyat”

“Mentre Puigdemont convoca cimeres per separar als catalans, deixa de defensar els seus interessos en la reunió de presidents autonòmics”. Així ho ha alertat la diputada de Ciutadans (C’s), Sonia Sierra, en relació a l’anomenada ‘cimera del referèndum’ que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha convocat el proper 23 de desembre. I ha recordat que JxSí no portava al seu programa electoral repetir el 9-N perquè “deien que ja ho havien fet i guanyat”. 

En declaracions als mitjans de comunicació al Parlament, Sierra ha destacat que a C’s no volen que la cadira de Catalunya quedi buida a l’hora de “negociar un sistema de finançament per a les comunitats autònomes més just i d’altres millores per als ciutadans”. I ha criticat que l’Associació Catalana de Municipis Independentistes (AMI) enviï cartes a ajuntaments estrangers per explicar el projecte separatista de la Generalitat: “En altres ocasions ja s’han gastat els diners de tots els catalans en fer aquest tipus d’enviaments i, o no els han contestat o les respostes han estat queixes formals”.

Volver a ACTUALIDAD