Actualitat

C’s aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat donar una atenció integral als malalts d’Alzheimer en tot el territori català

by cscatalunya — 14 desembre 2016 @ 09:59
Comparte

La diputada Elisabeth València celebra que la cambra catalana també es comprometi a “impulsar programes de prevenció d'aquesta malaltia”

“C’s aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat donar una atenció integral als malalts d’Alzheimer en tot el territori català”. Així ho ha celebrat la diputada de Ciutadans (C’s), Elisabeth València, al debat d’una Proposta de Resolució del partit en aquest sentit. A més, ha destacat que la cambra catalana també s’ha compromès a “impulsar programes de prevenció de la malaltia per potenciar la seva visibilitat”.

A la comissió d’Afers Socials, la diputada de C’s ha apostat per “potenciar el servei d’atenció integral destinat a informar i assessorar a les famílies i als cuidadors de persones amb Alzheimer”. I ha destacat la importància dels ‘centres respir’ i de les residències especialitzades, tant les públiques com les concertades.

“Cal posar a disposició d’aquests pacients programes d’orientació que serveixin per mantenir-los al seu entorn de vida habitual i posar a la disposició dels seus cuidadors un servei de suport psicològic”, ha defensat després d’explicar que aquests punts també s’han aprovat per unanimitat.

Volver a ACTUALIDAD