Actualitat

Jorge Soler reclama al conseller Comín que “actuï per acabar amb el col·lapse crònic als hospitals públics catalans”

by cscatalunya — 15 desembre 2016 @ 10:51
Comparte

El portaveu de Salut de C’s adverteix que “la situació empitjorarà en breus setmanes, quan arribi l’epidèmia de la grip, perquè el conseller no ha fet res per prevenir-ho”

Barcelona, dijous 15 de desembre del 2016.

El portaveu de Ciutadans (C’s) a la Comissió de Salut, Jorge Soler, ha reclamat al conseller Antoni Comín que “actuï per acabar amb el col·lapse crònic als hospitals públics catalans”. Soler ha recordat a Comín, durant la seva compareixença al Parlament, la denúncia de la Federació d’Associació de Veïns de Barcelona sobre la saturació dels darrers dies al servei d’urgències de centres sanitaris com Vall d’Hebron.

En aquest sentit, Soler ha presentat una bateria de preguntes escrites i ha advertit: “La situació empitjorarà en breus setmanes, quan arribi l’epidèmia de la grip, perquè el conseller no ha fet res per prevenir-ho, canviant els circuits”.

“A més d’afectar els pacients, les llistes d’espera creen estrès als professionals sanitaris, que treballen en condicions lamentables perquè han patit retallades injustes”, ha alertat el diputat de C’s, que ha afegit: “És també un tema de salut laboral que cal abordar”.

Volver a ACTUALIDAD