Actualitat

Carrizosa a Forcadell: “Deixi de mentir i intentar enganyar els catalans. Al Parlament discutim de tot, però el que no poden és saltar-se les lleis”

by cscatalunya — 16 desembre 2016 @ 12:43
Comparte

El portaveu de Ciutadans al Parlament assenyala que "els polítics estan obligats a complir amb la llei com qualsevol ciutadà"

Barcelona, ​​divendres 16 de desembre de 2016

“Senyora Forcadell: deixi de mentir i intentar enganyar els catalans. Al Parlament parlen contínuament de la independència però el que no poden és saltar-se les lleis”. Això és el que li ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, després que aquesta declarés davant el TSJC per permetre la tramitació i votació de les conclusions de la Comissió Separatista.

Carrizosa li ha recordat a la presidenta del Parlament que es tracta d’“un suposat cas d’incompliment de la llei i no una falta de possibilitat de debatre al Parlament”. I ha afegit que “els polítics estan obligats a complir la llei com qualsevol ciutadà” i que aquest és el motiu pel qual ha de respondre davant els tribunals.

Així mateix el portaveu parlamentari de Ciutadans, ha assegurat que Carme Forcadell, “no defensa a tots els grups parlamentaris, ni de bon tros a tots els catalans” I ha lamentat que la política catalana estigui patint “continus sobresalts per culpa de l’incompliment d’alguns polítics”. Per això Carrizosa ha manifestat que seria desitjable que a Catalunya hi hagués una presidenta que “no busqui la confrontació” i ha apostat per “un canvi de persones al capdavant de les institucions catalanes”.

Volver a ACTUALIDAD