Actualitat

Fernando de Páramo: “Si TV3 perd audiència quan no parla d’independència és perquè ja gairebé no li queden teleespectadors que no siguin separatistes”

by cscatalunya — 16 desembre 2016 @ 12:16
Comparte

El portaveu de C’s, Carlos Carrizosa, reclama “pluralisme” a la Corporació de Mitjans Audiovisuals: “Cal mostrar adhesió al Govern i al ‘procés’ per ser un mitjà de la seva confiança?”

Barcelona, divendres 16 de novembre de 2016.

“Si TV3 perd audiència quan no parla d’independència és perquè ja gairebé no li queden teleespectadors que no siguin separatistes”. Així ho ha afirmat el portaveu adjunt de C’s, Fernando de Páramo, durant la Comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en referència a l’entrevista a la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, emesa aquesta setmana.

De Páramo també ha criticat el nomenament de Núria Llorach, com a presidenta en funcions de la CCMA, substituint de manera temporal a Brauli Duart, que va deixar el lloc al·legant motius de salut. “Es va fer sense un informe jurídic i sense cap consulta jurídica que avalés aquesta decisió”, ha denunciat el diputat de C’s, malgrat ser inèdit en la història de la Corporació.

“Era una substitució temporal, però ja han passat vuit mesos i sembla que ha vingut per quedar-se”, ha afirmat, davant el que ha assenyalat: “Està assegurant la quota de Convergència a la CCMA, on vostè milita. Ja sabem que ERC i CDC es reparteixen els càrrecs. L’estan estirant com a presidenta sense cap previsió de temporalitat”.

Per la seva banda, el portaveu de C’s, Carlos Carrizosa, ha demanat a Llorach que garanteixi “el pluralisme” a la Corporació, després de mostrar una notícia d’El País on la responsable de comunicació de la CCMA afirmava que no tenia una relació de confiança amb aquest diari. “Cal mostrar adhesió al Govern i al ‘procés’ per ser un mitjà de la seva confiança?”, ha preguntat. I ha defensat: “No ens agrada una Catalunya que divideix entre els mitjans afins i els que no ho són, entre bons i dolents, entre independentistes i constitucionalistes. Som tots catalans i no es pot ser sectari des d’una corporació de comunicació pública”.

Volver a ACTUALIDAD