Actualitat

Inés Arrimadas: “Puigdemont intenta repetir el 9N mentre deixa buida la cadira dels catalans per parlar de finançament autonòmic”

by cscatalunya — 18 desembre 2016 @ 13:55
Comparte

 La líder de l'Oposició a Catalunya participa a “La Marató” de TV3 dedicada a l’ictus i les lesiones medul·lars i cerebrals traumàtiques

Barcelona, diumenge 18 de desembre del 2016.

“Puigdemont intenta repetir el 9N mentre deixa buida la cadira dels catalans per parlar de finançament autonòmic”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, que ha demanat al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, que “recapaciti” i assisteixi a la Conferència de Presidents Autonòmics, convocada al gener.

“Intentar repetir el 9N té tan poc sentit que fins i tot dins del seu propi partit hi ha veus que dubten que es pugui celebrar”, ha assegurat en relació als dubtes expressats por la dirigent de CDC, Mercè Conesa, sobre la intenció de la seva formació de celebrar un referèndum.

En aquest sentit, Arrimadas ha instat Puigdemont a què “deixi de destinar més temps, esforç i recursos en repetir el 9N, que ja es va fer i no va servir de res”. I ha defensat el paper de Ciutadans a Catalunya, com a “alternativa de govern liderant l’oposició”, així com al Congrés “sent impulsors de les reformes d’Espanya”. “Es l’hora de parlar de finançament, d’infraestructures, de sanitat i d’educació. La solució que necessita Catalunya és parlar del que ens uneix i afecta a tots els catalans”, ha contestat a preguntes dels periodistes.

Abans de participar com a voluntària a ‘La Marató’ de TV3, juntament amb el portaveu del grup parlamentari, Carlos Carrizosa, la líder de C’s a Catalunya ha mostrat el seu “reconeixement als professionals i als mitjans de comunicació que poden fer tant pel tractament i la sensibilització” de malalties com l’ictus i les lesiones medul·lars i cerebrals traumàtiques. A més, ha explicat que la seva formació ha presentat diverses iniciatives al Parlament per “adaptar els protocols del Codi Ictus de detecció precoç també als joves i nens”.

Volver a ACTUALIDAD