Actualitat

Fernando de Páramo: “En democràcia es pot parlar de totes les idees, el que no es pot fer és saltar-se les lleis”

by cscatalunya — 19 desembre 2016 @ 11:58
Comparte

El portaveu de C’s: “Forcadell ja no és la presidenta de l’ANC sinó la del Parlament; ha de complir la llei com qualsevol ciutadà”

“En democràcia es pot parlar de totes les idees, el que no es pot fer és saltar-se les lleis”. Així ho ha dit el portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, després d’acompanyar al vicepresident segon del Parlament, José María Espejo-Saavedra (C’s), que ha declarat com a testimoni al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) després que la Mesa de la cambra catalana tramités el debat i la votació de les conclusions de la comissió separatista al ple.

En declaracions als mitjans de comunicació, De Páramo ha destacat que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, “ja no és la presidenta de l’ANC”. Així mateix, ha defensat que els polítics ni estan ni han de creure’s per sobre de les lleis: “molts catalans estan farts d’aquesta situació, Forcadell ha de complir la llei com qualsevol ciutadà”. I ha assegurat que “els qui judicialitzen la política són els qui es salten les lleis”.

Fernando de Páramo ha manifestat que el més important és “que la Justícia pugui fer la seva feina”, i que els polítics es dediquin a solucionar els problemes dels catalans. “És el motiu pel qual ens paguen el sou”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD