Actualitat

Inés Arrimadas: “Ciutadans treballa a Catalunya per oferir una alternativa política de centre, sense motxilles ni complexos i que està preparada per governar”

by cscatalunya — 19 desembre 2016 @ 10:25
Comparte

La líder de Ciutadans a Catalunya afirma que tan sols un mes i mig s'ha complert ja un 13% de les exigències acordades per Ciutadans en el pacte d'investidura amb el PP, amb mesures com l'augment del permís de paternitat o el complement salarial per a joves

Madrid, dilluns 19 de desembre del 2016

“Ciutadans treballa a Catalunya per oferir una alternativa política de centre, sense motxilles ni complexos i que està preparada per governar”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas en una entrevista al programa’ Espejo Público ‘d’Antena 3. I ha afegit que Ciutadans representa “una alternativa al separatisme de Puigdemont i l’immobilisme dels vells partits “.

La també líder de l’Oposició a Catalunya ha lamentat que el Govern de la Generalitat segueixi amb el seu discurs de “lluites territorials” i ha apostat per debatre sobre el que “realment afecta el dia a dia dels catalans”: “Garantir els serveis bàsics , com la sanitat, l’educació o la dependència; millors infraestructures i un millor sistema de finançament per a totes les comunitats autònomes”. Arrimadas ha apostat per seguir treballant per “el projecte comú espanyol i europeu” i ha advertit que “el Govern de Puigdemont, centrat en la independència i en el referèndum i absentant-se de la conferència de presidents -on es debatrà sobre el sistema de finançament- , és incapaç de donar resposta als problemes reals dels catalans”.

La líder de Ciutadans a Catalunya s’ha referit també al pacte d’investidura signat entre Ciutadans i el PP i ha destacat que “en tan sols un mes i mig s’ha posat en marxa el 13% del contingut de l’acord”. En aquest sentit, ha citat mesures que ja s’han començat a tramitar com l’augment del permís de paternitat, el complement salarial per a joves menors de 30 anys o les millores per als autònoms.

Davant el debat sobre el protagonisme que tenen les diferents forces polítiques a hores d’ara, Inés Arrimadas ha assegurat que “el ‘protagonisme’ que busquem és el de les nostres propostes per reformar Espanya”, i ha posat com a exemple el Pacte Nacional per l’Educació o la supressió d’aforaments, entre d’altres. I ha afegit que el seu partit només donarà suport als pressupostos generals de l’Estat per a 2017 “si inclouen les propostes de Ciutadans i si augmenta la inversió en partides socials sense posar la mà a la butxaca dels ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD