Actualitat

De Páramo: “Forcadell menteix; portem sis anys parlant cada dia de separació al Parlament i no de sanitat, educació o corrupció”

by cscatalunya — 20 desembre 2016 @ 17:25
Comparte

El portaveu de C’s sobre la nova notificació del TC als membres de la Mesa: “cap polític està per sobre de les lleis”

“Forcadell menteix; portem sis anys parlant cada dia de separació al Parlament i no de sanitat, educació o corrupció”. Així ho ha dit el portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, en referència a les declaracions de la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que va dir que a Catalunya ‘no es pot parlar de tot’ abans de declarar al TSJC.

En una roda de premsa al Parlament de Catalunya, Fernando de Páramo ha alertat que “ningú es pot creure per sobre de les lleis i saltar-se-les”. “Als polítics ens paguen el sou per solucionar els problemes dels ciutadans”, considera.

Després que el Tribunal Constitucional hagi notificat als membres de la Mesa la suspensió de les resolucions sobre el referèndum que JxSí i la CUP van portar al ple del Debat de Política General, ha mostrat la seva preocupació en constatar que “els mateixos que es salten les lleis són els que judicialitzen la política constantment”. Així mateix, ha lamentat que Podem “va votar a favor de que aquestes resolucions tiressin endavant”, després que Íñigo Errejón s’hagi manifestat a favor de tornar a repetir el 9-N.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre la decisió de la Mesa, que no ha iniciat el tràmit per a revocar als membres de la CUP per trencar fotos del Rei en seu parlamentària, tal i com sol·licitava C’s, ha declarat que “Convergència ha perdonat a la CUP per ser el seu soci de govern”. “El codi de conducta dels diputats ho van aprovar tots els partits, ells també, i s’ha d’aplicar a tots independentment dels pactes polítics que tingui Convergència amb la CUP”, ha resolt.

Sobre el nou atac a la seu de C’s a L’Hospitalet, el portaveu de C’s ha condemnat els fets i ha afegit que “no tenen cabuda en democràcia”. A més, ha destacat que “es tracta del cinquè atac a la seu d’aquesta població en dos mesos i del setè en dos anys” i ha recordat que un regidor del partit va ser agredit mentre repartia fullets al carrer. Per tot això, ha advertit als agressors que “no callaran a C’s”, que és segona força a L’Hospitalet.

Volver a ACTUALIDAD