Actualitat

Fernando de Páramo: “Cap català es creu que en aquest Parlament no es pugui parlar de separació perquè es parla cada dia”

by cscatalunya — 21 desembre 2016 @ 12:37
Comparte

El portaveu adjunt de C's ha mostrat un calendari que demostra que no es parla de corrupció al Parlament: "Es parla molt de separació i en canvi no es parla ni de sanitat, ni d'educació ni molt menys de corrupció"

“Cap català es creu que en aquest Parlament no es pugui parlar de separació perquè es parla cada dia”. Així ho ha dit el portaveu adjunt i diputat del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, durant el debat de la resolució que JxSí i la CUP han portat al Ple en suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, a qui el TC investiga per presumpta desobediència en tramitar el debat de resolucions suspeses per aquest tribunal en seu parlamentària. I ha destacat que “als senyors de Convergència no els agrada parlar de corrupció perquè tenen les seus embargades i han hagut de canviar les sigles del seu partit”. 

“Vostès diuen que en aquesta cambra no es pot parlar de tot i això és mentida; cada dia es parla de separació i molt poc de temes tan importants com l’educació o la sanitat”, ha defensat.

Al ple del Parlament, ha lamentat la decisió de la Mesa, que no ha iniciat el tràmit per revocar als membres de la CUP per trencar fotos del Rei en seu parlamentària, tal com sol·licitava C’s: “No m’estranya que no compleixin la Constitució, L’Estatut o el Reglament del Parlament, perquè no compleixen ni tan sols el codi de conducta dels diputats”, aprovat per unanimitat per tots els partits.

Fernando de Páramo ha retret als membres de JxSí que “utilitzen la vella tècnica del victimisme polític”. En aquest sentit, ha recordat que Convergència i el PP “s’han tapat la corrupció mútuament i han pactat amnisties i reformes energètiques”, entre d’altres qüestions. “Segueixin fent victimisme polític i deixant buida la cadira de Catalunya a la cimera de presidents autonòmics, que a C’s ja fem política per vostès”, els ha advertit.

Volver a ACTUALIDAD