Actualitat

Joan García adverteix que la relació entre l’administració i les pimes “no té feeling” i demana al conseller d’Empresa que “estableixi uns mínims llaços d’empatia”

by cscatalunya — 21 desembre 2016 @ 16:07
Comparte

El diputat de C’s reclama a la Generalitat que adopti mesures  per augmentar la competitivitat de les pimes i les microempreses

Barcelona, dimecres 21 de desembre del 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Joan García, ha advertit avui  que la relació entre l’administració  i les pimes “no té feeling” i ha demanat al conseller d’Empresa, Jordi Baiget, que “estableixi uns mínims llaços d’empatia”.

Durant la sessió d’avui del ple del Parlament, García, ha reclamat al Conseller que el seu Departament adopti mesures per “augmentar la competitivitat de les pimes i les microempreses, que representen el 99% del teixit productiu català”. “La competitivitat i la productivitat de les empreses és un factor essencial per lluitar contra l’atur”, ha afegit el diputat de C’s que també ha demanat  que “s’adoptin mesures transversals” per ajudar al sector. En aquest sentit Joan García ha citat la possibilitat que les pimes puguin accedir als concursos públics o la implantació de mecanismes de control en els pagaments. “Són necessàries mesures que acompanyin les empreses en qualsevol fase del seu cicle vital”, ha manifestat el diputat de C’s.

Per a García l’administració “pot fer molt més per a les pimes” . I ha recordat al conseller Baiget  que “la Generalitat no se’n pot desentendre”. “El petit empresari només demana que se l’acompanyi, sense fer miracles o almenys que no se li posin traves”, ha conclòs el diputat de Ciutadans.

Volver a ACTUALIDAD