Actualitat

Sergio Sanz: “La Llei d’exclusió residencial és un pedaç que, si no es dota de pressupost, es convertirà en una presa de pèl als catalans”

by cscatalunya — 22 desembre 2016 @ 10:23
Comparte

El diputat de C’s proposa “impulsar mecanismes de contenció de preus i incentivar l'habitatge assequible”, com defensa la moció del partit

“La Llei d’exclusió residencial és un pedaç que, si no es dota de pressupost, es convertirà en una presa de pèl als catalans”. Així ho ha alertat el diputat de Ciutadans (C’s), Sergio Sanz, durant el debat del Projecte de Llei de mesures de protecció del dret a l’habitatge. En aquest sentit, ha retret a la Generalitat que inverteixi el mateix en subvencionar a mitjans de comunicació “que en pal·liar els efectes de l’exclusió residencial”. A més, considera que “no és d’estranyar que Catalunya sigui la comunitat autònoma on es produeixen més desnonaments”, tot i no ser la més poblada. I atribueix la culpa “a JxSí perquè la seva inversió en habitatge està a nivells del 2006, i a la CUP, per donar suport als Pressupostos”.

Al ple del Parlament, Sergio Sanz ha lamentat que amb aquesta llei “no s’atendran les situacions d’emergència habitacional” perquè la Generalitat no es compromet a acabar amb els efectes negatius dels desnonaments. “En 30 anys de govern de Convergència no hi ha hagut mai voluntat d’ajudar als ciutadans amb bones polítiques d’habitatge”, ha criticat. Per això, ha instat a tots els diputats del Parlament a “votar aquesta tarda a favor de la moció de C’s”, que proposa “impulsar mecanismes de contenció de preus i incentivar l’habitatge assequible”, entre d’altres mesures.

“Cal acabar amb l’especulació de béns com l’habitatge, afavorir una millor repartició de la renda i impulsar mesures per crear ocupació i acabar amb la pobresa”, ha resolt el diputat de C’s.

Volver a ACTUALIDAD