Actualitat

Carrizosa: “Els separatistes ens volen vendre com a nova el 2017 la mateixa moto de l’any 2012”

by cscatalunya — 24 desembre 2016 @ 10:51
Comparte

El portaveu de Ciutadans al Parlament afirma que "l'alcaldessa Colau agita la bandera del separatisme per distreure els ciutadans del seu fracàs a l'ajuntament de Barcelona"

Barcelona, ​​dissabte 24 de desembre del 2016

“Els separatistes ens volen vendre com a nova el 2017 la mateixa moto de l’any 2012”. D’aquesta manera ha valorat el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, la celebració ahir de la cimera separatista al Parlament. Carrizosa ha lamentat que “els separatistes intentin repetir la consulta de l’9N”, i ha assegurat que “segueixen pedalant a la bicicleta estàtica sense moure’s de lloc”.

Per a Carrizosa ara és el moment de “seure’s a dialogar i aplicar les reformes que siguin útils per a tots els espanyols” en àmbits com l’educació, la sanitat o en l’administració. “No han canviat el seu discurs malgrat els grans canvis que es poden impulsar a Espanya ara que el PP no té majoria absoluta” ha lamentat el portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya.

Pel que fa a la presència de l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, a la cimera separatista, Carrizosa, ha afirmat que “no és una sorpresa perquè ja va dir que havia votat sí a separar-se de la resta d’Espanya”. Carlos Carrizosa ha subratllat que amb la seva assistència Colau ha pretès “distreure els ciutadans del seu fracàs a l’ajuntament de Barcelona” i en aquest sentit ha recordat que “ni tan sols ha pogut aconseguir aprovar els pressupostos municipals per el 2017”. “L’alcaldessa de Barcelona utilitza el separatisme per fer el mateix que fan els polítics que fracassen a Catalunya: tapar el seu fracàs en la gestió i en atendre els problemes dels ciutadans”, ha conclòs el portaveu de Ciutadans.

Volver a ACTUALIDAD