Actualitat

Carrizosa: “Comencem el 2017 de la mateixa manera que vam acabar el 2013: sense pressupostos i parlant de referèndum. Han estat tres anys perduts per als catalans”

by cscatalunya — 27 desembre 2016 @ 13:04
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s afirma que “gràcies a Ciutadans al Parlament es parla de sanitat, educació, ajuts socials  i corrupció” i assegura que C’s “és la veritable alternativa de govern”

Barcelona, dimarts 27 de desembre del 2017

“Comencem el 2017 de la mateixa manera que vam acabar el 2013: sense pressupostos i parlant de referèndum. Han estat tres anys perduts per als catalans”. Aquest és el balanç que ha fet de l’any 2016  el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa,  en una roda de premsa al Parlament de Catalunya.  Carrizosa  ha recordat que tal i com ja va vaticinar la presidenta del grup parlamentari de C’s en el debat d’investidura de Carles Puigdemont, Inés Arrimadas,  el 2016 ha estat  “més del mateix”.

Per a Carrizosa Ciutadans ha portat “el seny i la responsabilitat” a la política catalana i ha exercit “la veritable oposició al Parlament”. Carlos Carrizosa ha posat en relleu que  “Convergència no estava acostumada a tenir oposició: en només onze mesos C’s ha triplicat les proposicions de llei que va presentar ERC en els dos anys i mig que va ser a l’oposició”, ha subratllat el portaveu de C’s. En aquest sentit Carrizosa ha posat com exemples les Proposicions de Llei per reduir les llistes d’espera, perquè tots els estudiants tinguin llibres de text gratuïts o contra la pobresa energètica. “En aquest Parlament si es parla de  de sanitat, educació, ajuts socials o corrupció és gràcies a Ciutadans”, ha sentenciat el portaveu parlamentari de C’s.

De cara a les prioritats de Ciutadans pel 2017, Carlos Carrizosa, ha expressat el desig que hi hagi “un govern que governi per a tots els catalans”. I ha afegit que des de la seva formació es treballarà en diferents camps com: “la reactivació econòmica amb ajuts als autònom, a les pimes i fomentant la creació d’ocupació; en la lluita contra la corrupció i en aconseguir millores per a tots els catalans: com un millor sistema de finançament de les Comunitats Autònomes, millores en les infraestructures o reduir les llistes d’espera”.

Pel que fa a la detenció avui del regidor de la CUP a l’ajuntament de Vic, Joan Coma, per negar-se a declarar davant del jutge, Carrizosa ha assegurat que “qualsevol persona cridada a comparèixer davant d’un jutge, fins i tot si és un regidor,  hi ha d’anar i no pot pretendre tenir privilegis”.

Volver a ACTUALIDAD