Actualitat

De Páramo, sobre l’enquesta del Govern: “Mentre la separació baixa, Ciutadans es consolida com a alternativa democràtica a Catalunya”

by cscatalunya — 29 desembre 2016 @ 13:07
Comparte

El portaveu adjunt de C’s al Parlament critica que “Puigdemont torna al dejavú del 9N” i li retreu que 2016 hagi estat “un any en què s'han perdut temps, diners i oportunitats dels catalans”

Barcelona, dijous 29 de desembre del 2016. “Mentre la separació baixa, Ciutadans es consolida com a alternativa democràtica a Catalunya”. Així ha valorat el portaveu adjunt de Ciutadans (C’s) al Parlament, Fernando de Páramo, l’última enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), que vaticina la “pèrdua de suport al separatisme” i pronostica que C’s continuaria com a força de l’Oposició. “Cada vegada són més els catalans que estan farts del ‘monotema’ separatista i d’escoltar promeses incomplibles”, ha sentenciat De Páramo.

En una roda de premsa de balanç de l’any al Parlament , el portaveu adjunt de Ciutadans ha criticat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “torna al ‘dejavú’ del 9N i Catalunya comença el 2017 sense pressupostos autonòmics per setè any consecutiu”, ha apuntat. I li ha retret al President que el 2016 hagi estat “un any en què s’han perdut temps, diners i oportunitats dels catalans perquè la seva única obsessió és parlar d’un nou 9N”, quan ells mateixos ja han reconegut que “no tindria sentit”. “L’única cosa que ha canviat és l’Oposició, Convergència no estava acostumada a tenir davant a un partit com C’s. L’últim cap de l’oposició va ser Junqueras, que s’asseu amb ell al Govern”.

Després que els lletrats del Parlament hagin advertit que la partida per un 9-N inclosa als Pressupostos de la Generalitat per al 2017 podria ser inconstitucional, “com ja va avisar també C’s”, ha afegit que el més preocupant és que “Catalunya tingui un govern que pensi en com saltar-se les lleis en lloc de treballar per solucionar els problemes de tots els catalans”. I en referència al portaveu del PDECAT, Francesc Homs, a qui el Suprem ha enviat a la banqueta per ‘potenciar’ el 9N, De Páramo ha recordat que “tots els ciutadans som iguals davant la Llei” i s’ha mostrat contrari que existeixin els“privilegis polítics”.

Volver a ACTUALIDAD