Actualitat

Arrimadas: “Puigdemont fa molt de temps que ha desconnectat de la realitat dels catalans i l’única cosa que ens pot oferir és un nou 9N”

by cscatalunya — 31 desembre 2016 @ 12:34
Comparte

Arrimadas insta al Govern d'Espanya a “reformar aquest país perquè la millor alternativa al separatisme és una Espanya moderna que funcioni i il·lusioni”

Barcelona, dissabte 31 de desembre del 2016. “Puigdemont fa molt de temps que ha desconnectat de la realitat dels catalans i l’única cosa que ens pot oferir és un nou 9N”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (C’s) a Catalunya i membre de l’Executiva nacional del partit, Inés Arrimadas, després del missatge de Cap d’Any que va fer ahir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “idèntic al que podria haver fet Artur Mas en el 2013”, i ha advertit: “Puigdemont ha acabat el 2016 com va acabar el 2015 Artur Mas: sense pressupostos autonòmics, sense estabilitat, sense balanç de la seva gestió i en mans de la CUP”.

Arrimadas ha criticat que en el seu discurs el President “no hagi esmentat l’atur, la precarietat laboral o la corrupció, ni hagi pogut explicar cap mesura duta a terme pel seu govern” perquè simplement “no té cap projecte per oferir als catalans”. En una roda de premsa la Cap de l’Oposició a Catalunya li ha retret a Puigdemont que apel·li al diàleg amb el govern d’Espanya quan ell pretén “deixar buida la cadira dels catalans” en la Conferència de Presidents Autonòmics que se celebrarà al gener, i ha recordat que reformar el sistema de finançament per a les Comunitats Autònomes ha estat una de “les moltes exigències que C’s ha imposat al PP en l’acord d’investidura i que també afecten els catalans”, com augmentar el permís de paternitat, ajudar els autònoms, acabar amb la corrupció i impulsar infraestructures com el Corredor Mediterrani, entre d’altres.

Inés Arrimadas també s’ha referit al Govern d’Espanya perquè, al seu parer, “ha donat l’esquena durant molts anys a la realitat que s’està produint a Catalunya”. Per això, l’ha instat a “reformar aquest país duent a terme les 150 mesures acordades amb C’s perquè estem convençuts que la millor alternativa al separatisme és una Espanya moderna que funcioni i il·lusioni”, i ha destacat el paper del seu partit per aconseguir-ho. “Ciutadans està preparat per liderar l’alternativa política que necessita Catalunya”, ha defensat, perquè és l’única força que “tendeix ponts, dialoga i que té un equip preparat i propostes assenyades per aconseguir que Catalunya torni a ser admirada per la resta d’Espanya”.

 

Volver a ACTUALIDAD