Actualitat

Laura Vílchez: “A C’s apostem per formar al personal sanitari per tal d’ajudar a detectar casos d’abusos sexuals a menors”

by cscatalunya — 2 gener 2017 @ 11:52
Comparte

La portaveu d'Infància de C’s adverteix a la Generalitat que els nombrosos casos d'abús demostren que “els protocols no són tant efectius com haurien de ser”

“A C’s apostem per formar al personal sanitari per tal d’ajudar a detectar casos d’abusos sexuals a menors”. Així ho ha dit la portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s) a la comissió d’Infància del Parlament, Laura Vílchez, després de presentar una Proposta de Resolució* en aquest sentit. “Instem la Generalitat a implementar un programa formatiu per a professionals de la salut i, especialment, pels treballadors de pediatria i del programa ‘Salut i escola’”, ha explicat.

Laura Vílchez ha alertat que els nombrosos casos d’abusos sexuals a menors demostren que “els protocols no són tant efectius com haurien de ser”. Per això, considera “urgent” que el Govern engegui més mecanismes per a la detecció d’aquests casos amb l’objectiu “d’eradicar aquesta xacra”. I ha insistit en la necessitat de preparar al personal que atén a menors per detectar “de forma precoç” possibles casos d’abusos a menors i “actuar així amb major immediatesa”.

Volver a ACTUALIDAD