Actualitat

Fernando de Páramo: “És lamentable que Convergència i els seus socis de la CUP, l’ANC i Òmnium vulguin ficar la separació també a la cavalcada dels Reis Mags”

by cscatalunya — 3 gener 2017 @ 11:56
Comparte

El portaveu de C’s destaca que Puigdemont està copiant l'estratègia d'Artur Mes per “tapar amb ‘l’estelada’ els casos de corrupció de Convergència” davant el seu “hivern judicial”

“És lamentable que Convergència i els seus socis de la CUP, l’ANC i Òmnium vulguin ficar la separació, la divisió i l’enfrontament també a la cavalcada dels Reis Mags”. Així ho ha dit el portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, en relació a la crida que les entitats separatistes han fet per omplir la cavalcada de Vic ‘d’estelades’. “Això és el que passa quan es lliura el govern de Catalunya a la CUP, l’ANC i Òmnium; que fins i tot a la cavalcada dels Reis Mags volen que els nens portin una ‘estelada’”, ha advertit en una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona.

En relació als processos judicials de diversos casos de corrupció que esquitxen a Convergència, que tindran lloc aquest 2017, Fernando de Páramo ha destacat que Carles Puigdemont és “més del mateix” tal com va demostrar al seu discurs de cap d’any: “un president sense pressupostos, que depèn de la CUP, que segueix parlant de repetir el 9-N i que tapa amb ‘l’estelada’ els casos de corrupció del seu partit”. I ha afegit que escoltar al president de la Generalitat “és un dejà vu perquè diu el mateix que deia Artur Mas”.

“Es presenta un hivern judicial per a Convergència i, encara que prefereixin parlar de Bréxits i separació, hauran de donar explicacions als catalans de la corrupció al seu partit”, ha assegurat.

Sobre la notícia que ha publicat el portal ‘Politico’, que situa Puigdemont a la llista de les persones que poden arruïnar el 2017, el portaveu de C’s ha defensat que el president de la Genetalitat “no té credibilitat ni a Catalunya ni en la comunitat internacional”. En aquest sentit, s’ha mostrat preocupat perquè notícies com aquesta o la de la cavalcada “no ajuden a la imatge de Catalunya i dels catalans, que no es mereixen un president i un govern que facin el ridícul internacional de forma constant”.

Fernando de Páramo considera que Carles Puigdemont “és incapaç de donar estabilitat a Catalunya” ja que ser soci de la CUP i la separació ho fan incompatibles. Per això, ha apostat perquè a Catalunya hi hagi “diàleg, reformes i regeneració”, com defensa C’s.

Volver a ACTUALIDAD