Actualitat

Carlos Carrizosa: “Convergència no té substitut de Puigdemont, i el que és més greu: no té projecte per a Catalunya”

by cscatalunya — 7 gener 2017 @ 12:06
Comparte

Carlos Carrizosa assegura que Puigdemont acabarà el seu mandat igual que quan va prendre possessió: “en un govern inestable que depèn de la CUP i amb l'únic objectiu de repetir el 9-N”

“Convergència no té substitut de Puigdemont, i el que és més greu: no té projecte per a Catalunya”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després que el president del Govern, Carles Puigdemont, hagi anunciat que no es presentarà com a candidat a presidir la Generalitat. En aquest sentit, ha manifestat que els catalans “no es mereixen un govern que deixi la cadira buida de Catalunya en conferències com la dels presidents autonòmics” per a negociar un millor sistema de finançament de les Comunitats Autònomes. “Cal una alternativa política a Catalunya que pensi en tots els catalans i que solucioni els seus problemes, com defensa C’s”, ha afegit.

En declaracions als mitjans de comunicació a la seu del partit a Barcelona, Carrizosa ha destacat que Puigdemont acabarà el seu mandat en les mateixes condicions que quan va prendre possessió: “en un govern inestable que depèn dels antisistema de la CUP per aprovar els pressupostos i amb l’únic objectiu de repetir el 9-N”.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre la possibilitat d’eleccions catalanes, considera que els ciutadans “no han de passar-se la vida votant” i ha dit que espera que “els representants del Govern entrin en raó i elaborin uns pressupostos que responguin a les necessitats de tots els catalans”.

 

Volver a ACTUALIDAD