Actualitat

Arrimadas: “Aquesta és la fi del cicle d’un Govern sense projecte, sense pressupostos i sembla que sense president; Catalunya necessita una alternativa assenyada i per a tots els catalans com C’s”

by cscatalunya — 9 gener 2017 @ 12:18
Comparte

"Aquest 2017 tenim l'oportunitat de recuperar el sentit comú a Catalunya amb un projecte modern, assenyat, de futur i per a tots els catalans", assegura

Barcelona, dilluns 9 de gener del 2017. “Aquesta és la fi del cicle d’un Govern sense projecte, sense pressupostos i sembla que sense president; Catalunya necessita una alternativa assenyada i per a tots els catalans com Ciutadans”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després d’advertir que el govern de la Generalitat no tingui “cap projecte per oferir als catalans” més enllà “d’intentar repetir un nou 9N”. “Catalunya porta des de l’any 2010 amb un Govern que parla només de separació i que ha desconnectat dels problemes reals dels catalans”, ha lamentat Arrimadas. I ha assegurat que“aquest 2017 tenim l’oportunitat de recuperar el sentit comú a Catalunya amb un projecte modern, assenyat, de futur i per a tots els catalans”.

En una roda de premsa a la seu de C’s a Barcelona, Arrimadas ha defensat que “mentre l’única prioritat del Govern és la separació, C’s és el partit que més propostes socials i econòmiques ha presentat en el Parlament per combatre la pobresa i l’atur i per revertir les retallades en sanitat o educació”.

En referència a la notícia publicada avui pel diari El Mundo, que assegura que l’ex conseller de la Generalitat, Felip Puig, va propiciar l’enriquiment de la família Pujol, la líder de C’s a Catalunya ha exigit a l’executiu català que “deixi d’intentar tapar el debat de la corrupció amb ‘l’estelada’ i treballi d’una vegada per acabar amb aquesta “xacra”, que és la segona preocupació dels catalans. A pocs mesos perquè se celebri el judici del ‘Cas Palau’ per un presumpte finançament irregular de Convergència, Arrimadas li ha advertit a Puigdemont que “un president que nega l’existència de la corrupció és un president que està inhabilitat per lluitar contra ella”, en referència a les al·lusions del President a una suposada “operació” del Govern d’Espanya per “embrutar” el seu projecte per a Catalunya.

Davant això, Arrimadas s’ha congratulat que existeixi una força com Ciutadans, que lidera la creació d’una comissió per lluitar contra la corrupció i que presenta mesures, tant al Parlament com al Congrés, per “eliminar els aforaments, despolititzar la Justícia i acabar amb la corrupció”.

Volver a ACTUALIDAD