Actualitat

Fernando de Páramo: “El Govern no té ni projecte, ni pressupostos, ni president; aquest és el ‘Game over’ de Convergència, de Puigdemont i del seu projecte separatista”

by cscatalunya — 10 gener 2017 @ 13:24
Comparte

El portaveu de C’s alerta que Junqueras i Puigdemont “no són de fiar” perquè “amb una mà demanen la independència i amb l'altra més diners per finançar-la”

“El Govern no té ni projecte, ni pressupostos, ni president; aquest és el ‘Game over’ de Convergència, de Puigdemont i del seu projecte separatista”. Així ho ha dit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, en una roda de premsa al Parlament sobre el primer any de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. Per això, ha destacat que aquest 2017 “tenim l’oportunitat d’impulsar un nou projecte a Catalunya que treballi per a tots els catalans” i ha assegurat que “C’s està preparat per liderar aquest projecte” davant aquest “fi de cicle”.

Fernando de Páramo ha explicat que el primer any de mandat de Puigdemont s’ha caracteritzat perquè la Generalitat segueix “sense projecte, sense pressupostos, i parlant de repetir un 9-N que ja va fracassar”. Així mateix, ha criticat que els polítics que han apostat per la separació, “porten 6 anys intentant-lo” a força de perdre “temps, oportunitats i diners de tots els catalans”.

Sobre els processos judicials que afecten a Convergència, el del ‘Cas Palau’ i el del ‘Cas Pretòria’, ha manifestat que “es presenta un hivern judicial per al partit de Puigdemont”. En aquest sentit, ha explicat que a CDC “hauran de donar explicacions dels casos de corrupció que afecten al partit”, que té les seus embargades. I ha demanat “que no hi hagi impunitat” per a la família Pujol, que haurà de “desfilar pels jutjats” aquest 2017: “No volem famílies intocables, hauran de donar explicacions davant la Justícia com ho faria qualsevol ciutadà”.

En relació a la reunió que avui mantindran la vicepresidenta del Govern d’Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría, i el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, De Páramo ha alertat que Puigdemont i Junqueras “no són de fiar” perquè “amb una mà demanen la independència i amb l’altra més diners per finançar-la”. I ha destacat que, mentre C’s defensa acordar millores per als catalans i la resta dels espanyols, com “un sistema de finançament més just i transparent, garantir els serveis socials o el Corredor Mediterrani”, Carles Puigdemont “deixarà la cadira buida de Catalunya en la conferència de presidents autonòmics”.

“Si volguessin reformes i millores assistirien a aquesta reunió, però han renunciat a defensar els interessos de tots els catalans perquè prefereixen seguir parlant de repetir el 9-N”, ha resolt el portaveu de C’s.

Volver a ACTUALIDAD