Actualitat

Espinosa sobre els Pressupostos: “Tenim un Govern ineficient, ineficaç, que no governa, no gestiona i no prioritza bé els recursos”

by cscatalunya — 16 gener 2017 @ 15:38
Comparte

El diputat de Ciutadans destaca que el Govern "no pot presentar uns comptes coherents i ni tan sols compartits pel seu soci de govern"

Barcelona, ​​dilluns 16 de gener del 2017

“Tenim un Govern ineficient, ineficaç, que no governa, no gestiona i no prioritza bé els recursos”. Així ho ha afirmat el portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió d’Economia i Hisenda, Antonio Espinosa, després que el vicepresident i conseller d’Economia hagi presentat els comptes del seu Departament al Parlament. Espinosa ha assegurat que els pressupostos de Junqueras “no acontenten ningú i defrauden a tots” de manera que “no ens hauria d’estranyar que finalment no fossin aprovats”.

Antonio Espinosa ha assenyalat que més enllà de les xifres,  els pressupostos “obeeixen a projectes polítics” i en aquest sentit ha destacat que els grups parlamentaris que donen suport al Govern de la Generalitat només coincideixen “en el seu desig de separar-nos de la resta Espanya i treure’ns de la Unió Europea”. “Estan atrapats en el laberint separatista i el pas del temps només fa que evidenciar les seves contradiccions, per aquest motiu no poden presentar uns pressupostos coherents i ni tan sols compartits pels seus socis de govern”, ha emfatitzat el diputat de Ciutadans.

El portaveu en la comissió d’Economia i Hisenda ha anunciat que el seu grup mantindrà “l’esmena a la totalitat en totes les seccions pressupostàries”, i ha detallat les quatre raons principals per oposar-se als comptes d’aquest Departament: “No volem destinar ni un sol euro al projecte de ruptura i separació de la resta d’Espanya; no són els pressupostos que els catalans necessiten per afavorir la igualtat d’oportunitats i combatre la pobresa i les desigualtats; no aborden la ineludible i necessària racionalització i estalvi en les administracions i empreses públiques, i no suposen un incentiu per al creixement de l’economia i l’ocupació “.

Espinosa ha destacat que Ciutadans proposa destinar “a fins socials com la Renda Garantida de Ciutadania, llibres de text gratuïts o millores en l’educació dels 0 als 3 anys, els 6 milions d’euros que la Generalitat vol dedicar a repetir el 9N, els 21 destinats a propaganda del secessionisme i els gairebé 50 per sobredimensionar l’Agència Tributària de Catalunya “.

Finalment, el diputat de Ciutadans ha alertat que els pressupostos del Govern són “ficticis en ingressos i en despeses” i ha afegit que “el resultat de no fer bé els números és que hi haurà més dèficit i augmentarà el deute sense que la contrapartida sigui tenir els millors serveis “.

Volver a ACTUALIDAD