Actualitat

Carrizosa a Borràs: “El Govern de Convergència augmenta el pressupost per als barris dels municipis en tan sols 11 milions, els mateixos que presumptament es van portar Oleguer Pujol i el seu soci de comissions il·legals en una venda”

by cscatalunya — 18 gener 2017 @ 13:06
Comparte

Carrizosa adverteix: “Urgeix una administració moderna que no pesi en la butxaca dels catalans i que elimini ‘xiringuitos’ polítics”

Barcelona, dimecres 18 de gener del 2017. “El Govern de Convergència augmenta el pressupost per als barris dels municipis en tan sols 11 milions, els mateixos que presumptament es van portar el fill del fundador del seu partit, Oleguer Pujol, i el seu soci de comissions en una venda”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió de Governació, Carlos Carrizosa, en referència a les partides que aquesta Conselleria, dirigida per Meritxell Borràs, “designa als municipis per a millores als seus barris”. Després que la Consellera hagi explicat en el Parlament les partides destinades al seu Departament, Carrizosa li ha retret que hagi “reduït el pressupost” dedicat a aquesta qüestió respecte al primer govern d’Artur Mas, mentre “segueixen sense retallar en alts càrrecs o en duplicitats administratives”. 


“Urgeix una administració moderna que no pesi en la butxaca dels catalans i que elimini els ‘xiringuitos’ polítics’”,
ha advertit Carrizosa. A més, ha lamentat que els comptes de la Generalitat per al 2017 només estiguin pensats “per a la independència i per acontentar la CUP” i que siguin “continuistes” respecte anys anteriors, referint-se a la necessitat de“prioritzar” les partides en sanitat, educació o serveis socials i “punxant la bombolla política” en lloc “d’intentar repetir un 9N”, la qual cosa suposa una despesa cinc vegades major del que es va gastar el Govern en atendre la pobresa energètica l’any passat, ha apuntat.

També ha criticat “l’elevat cost de la bombolla informàtica”, equivalent al que es dedica a les qüestions de Cultura i habitatge. I ha demanat “la devolució total de les pagues degudes a funcionaris de l’any 2012”, que es compleixi amb “la calendarització de la devolució de les pagues del 2013 i 2014” i que es dediqui un “major esforç” en la devolució del deute als Ajuntaments i inversió als barris.

Volver a ACTUALIDAD