Actualitat

Jorge Soler a Comín: “Per a vostès la prioritat no és la salut dels catalans, sinó destinar el temps en repetir el 9-N mentre els pacients esperen a ser visitats en un passadís”

by cscatalunya — 18 gener 2017 @ 16:15
Comparte

El portaveu de C’s en Salut aposta per “revertir les retallades, reobrir centres tancats, activar ambulàncies aparcades i disminuir les llistes d’espera”

“Per vostès la prioritat no és la salut dels catalans, sinó destinar el temps en repetir el 9N mentre els pacients esperen a ser visitats en un passadís”. Així li ha dit el portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió de Salut, Jorge Soler, al Conseller Toni Comín després d’explicar les partides destinades al seu Departament en els Pressupostos de la Generalitat per al 2017. Des de Ciutadans han presentat una esmena a la totalitat perquè, segons Soler, són uns comptes “continuistes” pel que fa a “les retallades socials, a l’empitjorament laboral i al retrocés sense precedents del sistema de salut català”.

“No generi més contradiccions i promeses buides i gestioni el sistema sanitari amb rigor”, li ha exigit Soler a Comín, després que aquest s’hagi vist implicat en diverses polèmiques amb diferents agents del sector sanitari. En aquest sentit, ha advertit que “la inacció” del Conseller “sortirà molt cara als catalans” i l’ha instat a “treballar per revertir les retallades, reobrir centres tancats, activar ambulàncies aparcades, disminuir les llargues llistes d’espera i pagar els treballadors públics els deutes pendents”. I ha assegurat que des de Ciutadans“centraran esforços” en aconseguir els quatre “grans reptes” de la sanitat catalana, que són “la sostenibilitat, la transparència, l’equitat i la qualitat”.

Volver a ACTUALIDAD