Actualitat

Jean Castel a Jané: “El Pressupost d’Interior manca de sentit comú; calen més recursos per renovar i modernitzar vestuari i material”

by cscatalunya — 19 gener 2017 @ 09:37
Comparte

El portaveu de C’s a la comissió d’Interior ha defensat “invertir 5 milions d’euros en comprar mitjans de transport d’extinció d’incendis”, entre d’altres propostes

El portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió d’Interior, Jean M. Castel, ha retret al conseller Jordi Jané que “el Pressupost d’Interior manca de sentit comú” ja que “calen més recursos per renovar i modernitzar el vestuari i el material dels Mossos d’Esquadra”, entre d’altres qüestions. En aquest sentit, ha recordat que els agents treballen “sota mínims” i considera que els comptes de la Generalitat per al 2017 “mantenen aquests problemes enquistats en el temps”. Per això, ha demanat “responsabilitat i rigor” al conseller a l’hora de gestionar la partida destinada a Interior i de “prioritzar els recursos de tots els catalans”.

Jean M. Castel ha defensat “invertir 5 milions d’euros en comprar mitjans de transport d’extinció d’incendis i un milió en l’Associació de Bombers Voluntaris”. Així mateix, ha explicat que els diners de les esmenes de C’s en Interior surten de “reduir en més de 10 milions d’euros les partides destinades al greix de l’Administració Pública i les duplicitats”. I ha posat com a exemple “reduir la partida de les TIC incorporades al CTTI i les destinades a repetir el 9-N”.

En relació a la negociació dels Pressupostos, el diputat de C’s ha assegurat que el conseller d’Interior “està deslegitimat per demanar el suport dels partits” ja que només ha demostrat voluntat d’acord amb la CUP. “C’s té molt a proposar però no ha volgut parlar amb nosaltres per millorar els comptes”, ha dit a Jordi Jané.

 

Volver a ACTUALIDAD