Actualitat

Arrimadas sobre els Pressupostos: “Malauradament, les prioritats del Govern no són ni la sanitat, ni l’educació, ni les polítiques socials, és mantenir els alts càrrecs, els xiringuitos polítics i convocar un nou 9N”

by cscatalunya — 21 gener 2017 @ 12:33
Comparte

La líder de C's visita la 54ena edició de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques i denuncia que la Generalitat “només destina l’1% del pressupost al sector agrícola”

Les Borges Blanques, dissabte 21 de gener del 2017.

“Malauradament, les prioritats del Govern no són ni la sanitat, ni l’educació, ni les polítiques socials, és mantenir els alts càrrecs, els xiringuitos polítics i convocar un nou 9N”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en relació als pressupostos de la Generalitat que s’han debatut aquesta setmana en comissions al Parlament. Arrimadas ha criticat que “l’obsessió del Govern sigui la independència i intentar repetir el 9N” i ha afegit que “els pressupostos no estiguin pensats per als catalans sinó per acontentar a la CUP”. “Això és un error que Catalunya no es pot permetre”, ha destacat la líder de C’s.

Durant una visita a la 54ena edició de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques juntament amb els diputats per Lleida, Jorge Soler i Javier Rivas, i del portaveu d’Agricultura, Francisco Domínguez, Arrimadas ha destacat la importància del sector agrícola a Catalunya “des del punt vista econòmic i també social” i ha lamentat que “la Generalitat només destini l’1%  del pressupost a aquest sector”,  el que demostra que “l’agricultura no és una prioritat per a l’executiu català”.

Sobre “la infraestructura més important de la província de Lleida, el Canal Segarra-Garrigues”, la també Cap de l’Oposició a Catalunya ha recordat que des de C’s s’ha demanat reiteradament al Govern català “un calendari i un pla d’actuació de la xarxa secundària del canal” perquè es tracta d’una infraestructura “fonamental pel sector agrícola per poder garantir un regadiu eficient i modern”.

En relació al fet que el Tribunal Suprem obri judici oral contra Francesc Homs pel 9N, la presidenta de C’s a Catalunya ha dit que  “respecta les decisions judicials” però ha insistit en que “els polítics no poden tenir privilegis”. “No ens agrada tenir expresidents, exconsellers o presidents del Parlament imputats, però tampoc que se saltin les lleis”, ha manifestat Arrimadas que també ha apostat per “tornar a la normalitat, al seny i al consens i tenir un projecte de futur per a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD