Actualitat

De Páramo: “El Congrés de Ciutadans és el més democràtic d’Espanya perquè poden decidir tots els militants”

by cscatalunya — 22 gener 2017 @ 14:31
Comparte

El secretari de comunicació de Ciutadans i portaveu adjunt al Parlament de Catalunya afirma que "Puigdemont es gasta més de 120 mil euros en fer el ridícul a Brussel·les i ho paguem entre tots"

Barcelona, ​​diumenge 22 de gener de 2017.

“El Congrés de Ciutadans és el més democràtic d’Espanya perquè poden decidir tots els militants” Així ho ha afirmat el secretari de Comunicació de Ciutadans (C ‘s), Fernando de Páramo, en declaracions als mitjans de comunicació. De Páramo ha explicat que al Congrés, que se celebrarà el proper mes de febrer, “es decidiran els òrgans del partit i com s’estructuraran responent a la realitat d’un partit que ha crescut molt respecte a l’anterior congrés”. “Els militants poden decidir el present i el futur del partit”, ha recalcat el secretari de Comunicació de Ciutadans.

De Páramo, que ha destacat que “a diferència d’altres partits Ciutadans arriba unit al congrés” ha anunciat que demà es presentarà l’equip d’Albert Rivera i ha recordat que “qualsevol afiliat pot presentar-se a la presidència del partit ja que no es necessiten avals”.

En clau política catalana, el també portaveu adjunt de Ciutadans al Parlament ha criticat que el Govern de la Generalitat es gasti més de 120 mil euros a promocionar actes separatistes a Brussel·les, en referència a la conferència que aquesta setmana tenen previst pronunciar el president de la Generalitat juntament amb els consellers Raül Romeva i Oriol Junqueras. “Cada vegada que Puigdemont va a Brussel·les fa el ridícul”, ha assenyalat De Páramo que ha demanat a l’executiu català que “estalviï aquests diners que són de tots i els inverteixi en les polítiques que necessiten tots els catalans”.

Així mateix i en relació a les negociacions pels pressupostos de la Generalitat, De Páramo ha lamentat que Convergència hagi deixat “el present i el futur en mans d’una assemblea de la CUP”. “Si els pressupostos no surten endavant anirem a unes noves eleccions i Ciutadans està preparat per presentar una alternativa que treballi per a tots els catalans”, ha conclòs el dirigent de Ciutadans.

 

Volver a ACTUALIDAD