Actualitat

Inés Arrimadas: “C’s s’ha convertit en un partit útil, assenyat i que sap dialogar; estem preparats per governar”

by cscatalunya — 23 gener 2017 @ 09:41
Comparte

La líder de C’s a Catalunya assegura que "C's és l'únic partit amb el mateix discurs a tota Espanya"

Madrid, dilluns 23 de gener del 2017. “Ciutadans s’ha convertit en un partit útil, assenyat i que sap dialogar; estem preparats per governar”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya i membre de l’Executiva Nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Espejo Público’ d’Antena 3, on ha defensat la “utilitat” del seu partit per “dur a terme reformes que fa quatre anys, amb la majoria absoluta del PP, eren impensables”, com el permís per paternitat, la Llei dels autònoms impulsada per C’s o la comissió sobre el Pacte Nacional per l’Educació. En aquest sentit, ha celebrat que s’estiguin impulsant “reformes taronges” al Congrés, i ha afegit: “Ha arribat el centre polític a Espanya i les persones que confien en C’s no entenen de sectarisme partidista; volen utilitat en el seu vot”.

 Inés Arrimadas, que ha estat proposada per Albert Rivera com a portaveu del seu equip per a l’Executiva Nacional i que compatibilitzaria amb el seu càrrec de líder de l’Oposició a Catalunya, ha evidenciat que C’s té un “projecte pensat per a tots els espanyols” i ha assegurat: “Els catalans podem liderar les reformes de tota Espanya”. A més, ha defensat que “C’s és l’únic partit amb el mateix discurs a tota Espanya”.

Preguntada sobre els acords als quals estan arribant PP i PSOE, Arrimadas s’ha congratulat que existeixi “el diàleg” entre els diferents partits, encara que ha lamentat que, en alguns casos, sigui per “apujar els impostos de nou a la classe mitjana i treballadora” en lloc de fer-ho “per lluitar contra la corrupció” o per altres qüestions que preocupen els ciutadans.

A més, ha destacat el paper del seu partit, que segons ella ha “desbloquejat” la situació que hi havia fa un any i ha donat “estabilitat” al país. I ha conclòs: “El centre dialogant existeix a tota Europa i ara també existeix a Espanya gràcies a C’s”.

Volver a ACTUALIDAD