Actualitat

Fernando de Páramo al Govern: “Deixin de fer-se fotos a Brussel·les i propaganda que paguem tots i treballin per a tots els catalans”

by cscatalunya — 24 gener 2017 @ 14:32
Comparte

El portaveu de C’s a Borràs: “retorni als funcionaris els diners que la Generalitat els deu en comptes de demanar-los que donin suport a un Artur Mas imputat per saltar-se les lleis”

“Deixin de fer-se fotos a Brussel·les i propaganda que paguem tots i treballin per a tots els catalans”. Així l’hi ha dit el portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras, i el conseller d’Acció Exterior, Raül Romeva, que pronunciaran aquesta tarda una conferència a Brussel·les per “parlar d’un Brexit a Europa”. Davant aquesta situació, ha alertat que el Govern ha gastat “més de 120.000€ de tots els catalans en anar un dia d’excursió a Brussel·les per fer-se una foto amb ningú” mentre Catalunya “segueix en mans de la CUP i la seva assemblea per aprovar el Pressupost”.

“Em preocupa poc que Puigdemont, Junqueras i Romeva tornin a fer el ridícul internacional, em preocupa que ho facin tots els catalans”, ha assegurat en una roda de premsa al Parlament. En aquest sentit, ha plantejat si “aquesta és la imatge que volem de Catalunya” i, per això, ha defensat per als catalans un govern que vagi a Brussel·les a “promocionar Catalunya i a aconseguir inversions i acords que puguin beneficiar-nos a tots”, ja que aquestes són les competències de la Generalitat.

Fernando de Páramo ha insistit que “Convergència i ERC no treballen i només han aprovat una llei aquesta legislatura” però, no obstant això, accepten mesures de C’s: “Celebrem que la Generalitat vulgui implantar la iniciativa de C’s encara que votés en contra al ple”. “La propera vegada que estiguin d’acord, votin a favor de les nostres propostes i estalviarem temps”, els ha aconsellat.

En referència a les declaracions de la consellera de Governació, Meritxell Borràs, que ha demanat als treballadors públics que no vagin a treballar per acudir a la manifestació en suport a Artur Mas, Neus Munté i Irene Rigau pel judici del 9-N, el portaveu de C’s l’ha instat a “retornar als funcionaris els diners que la Generalitat els deu en comptes de demanar-los que donin suport a un Artur Mas imputat per saltar-se les lleis”. I ha afegit que aquest és un exemple més de com el Govern torna a posar als treballadors públics “entre l’espasa i la paret”.

Volver a ACTUALIDAD