Actualitat

Arrimadas a Puigdemont: “Vostè és un president absent i provisional d’un Govern que no treballa pels catalans i que està en mans de la CUP”

by cscatalunya — 25 gener 2017 @ 12:48
Comparte

Arrimadas alerta que el Govern s'ha gastat “130.000€ de tots els catalans per fer propaganda a Brussel·les, on cap autoritat europea els rep i, a més, els obliga a desmentir-los”

Barcelona, dimecres 25 de gener del 2017. “Vostè és un president absent i provisional d’un Govern que no treballa pels catalans, que té plans irreals i il·legals i que està en mans de la CUP”. Així s’ha dirigit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, a qui li ha recordat que “estem davant d’un fi de cicle que va començar en el 2010”, amb un govern que fa “perdre temps i diners als catalans en apostar només per separar a Catalunya de la resta d’Espanya i de la Unió Europea” i amb un President que “ja ha dit que se’n va”.

Durant la sessió de control en el Ple del Parlament, Arrimadas li ha retret al President que no assistís a la Conferència de Presidents Autonòmics per “aconseguir una reforma del sistema de finançament” per a les Comunitats Autònomes, però “es gasti 130.000 euros en propaganda d’un acte a Brussel·les per repetir el 9N”. “Vostès es gasten els diners i el temps dels catalans per anar per Europa, però cap autoritat europea els rep i els obliguen que es desvinculin dels seus actes i els desmenteixin”, li ha criticat Arrimadas.

Arrimadas ha vaticinat unes noves eleccions en el 2017 que, segons ella, seran una “oportunitat” perquè els catalans tinguin un govern “amb sentit comú i dialogant que busqui consensos”. I li ha advertit: “Acceptin-ho, no aconseguiran sortir d’Espanya i de la Unió Europea, tot el contrari: els catalans seguirem participant i liderant les reformes de tota Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD