Actualitat

Carrizosa insta a Bassa a “treballar i protegir als més vulnerables” i critica la pujada del copagament a drogodependents i seropositius

by cscatalunya — 25 gener 2017 @ 10:39
Comparte

El portaveu de C's reclama al Govern que "deixi de jugar a la independència" i aposta per "destinar més recursos als centres residencials de menors tutelats"

“Treballi d’una vegada per sempre i no derivi responsabilitats com va fer amb els ‘nens de la cola’”. Així l’hi ha dit el diputat i portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, a la consellera de Benestar i Afers Socials, Dolors Bassa, en una pregunta al Govern sobre l’actuació social de la Generalitat. Així mateix, li ha retret que hagi “desprotegit a les persones que ha de protegir” i ha posat com a exemple la pujada del copagament del Govern a persones drogodependents i seropositius: “aquests ciutadans que precisen d’ajuda pública estan ara més desemparats”.

A la sessió de control del ple del Parlament, Carrizosa li ha advertit a Bassa que, “encara que el seu govern jugui a la independència, no aconseguirà distreure a l’Oposició”. A més, ha criticat que els Pressupostos de la Generalitat no preveuen “destinar més recursos als centres residencials de menors tutelats”, com defensa C’s i reclama el Síndic de Greuges. I ha lamentat que la consellera d’Afers Socials hagi fet públiques “dades personals i mèdiques d’un menor”, en referència al cas d’una nena que va passar a dependre de la Direcció general d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA).

Volver a ACTUALIDAD