Actualitat

Arrimadas exigeix explicacions a Puigdemont per les declaracions de Santi Vidal perquè suposarien “una violació als nostres drets i intimitat”

by cscatalunya — 26 gener 2017 @ 20:35
Comparte

“El Govern porta anys jugant a la independència, però això ja no és un joc”, adverteix Arrimadas, després que el senador d'ERC hagi assegurat que té les dades fiscals dels catalans il·legalment

Barcelona, dijous 26 de gener del 2017. La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha exigit “explicacions urgentment” al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de les declaracions recollides pel diari ‘El País’ on el senador d’ERC, Santi Vidal, assegura que té les dades fiscals dels catalans de forma il·legal per dur a terme el seu full de ruta separatista. 

Arrimadas ha considerat “molt greus” aquestes afirmacions, tenint en compte que “es tracta d’un senador d’un partit amb el qual es governa a Catalunya”, i ha advertit que si finalment es confirma que són certes “suposaria una violació dels nostres drets i de la nostra intimitat”. Després d’aquests fets, la líder de Ciutadans a Catalunya ha alertat que “el Govern porta anys jugant a la independència, però això ja no és joc”.

Volver a ACTUALIDAD