Actualitat

C’s aconsegueix que el Parlament aprovi la seva moció per retornar els drets als treballadors públics i calendaritzar la devolució de les seves pagues extra

by cscatalunya — 26 gener 2017 @ 16:20
Comparte

David Mejía alerta que a Catalunya “hi ha més alts càrrecs i menys benestar social” i aposta per acabar amb el ‘capitalisme d’amiguets’ i el clientelisme a l’Administració

El diputat de Ciutadans (C’s), David Mejía, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la moció de C’s sobre “la devolució dels drets dels funcionaris que el Govern els va treure”. Així mateix, ha dit que C’s vol “revertir el que no s’està fent bé per part de la Generalitat”. I l’ha instat a “fer una calendari de la devolució de les pagues dels funcionaris corresponents als anys 2013 i 2014” en lloc de demanar-los que donin suport “a un Artur Mas imputat per saltar-se les lleis”.

“Com s’atreveixen a dir que aquests són els comptes més socials de la història”, ha dit als membres del Govern en referència als Pressupostos que han presentat per al 2017.

Sobre el nombre d’alts càrrecs, que han augmentat en un 11% i els directius en un 9%, ha defensat “reduir-lo de forma urgent” i ha explicat que la consellera de Governació, Meritxell Borràs, va reconèixer al passat ple que l’augment ‘era conseqüència del projecte independentista’ i, per tant, “que la Generalitat està subvencionant el seu repte separatista a costa de tots els catalans”. Per això, ha demanat al Govern que presenti en els propers mesos un Projecte de Llei que fixi “una taula salarial dels alts càrrecs adequada a les seves responsabilitats” per aconseguir acabar amb l’anomenat ‘capitalisme d’amiguets’ i el clientelisme a l’Administració.

Volver a ACTUALIDAD