Actualitat

Espejo-Saavedra a Borràs: “Els funcionaris no tenen res a veure amb les seves obsessions polítiques, no els utilitzin ni els obliguin a pagar les conseqüències dels seus actes”

by cscatalunya — 26 gener 2017 @ 10:50
Comparte

Espejo-Saavedra critica que Borràs “utilitzi als funcionaris en favor d'una opció política”, després de defensar la Consellera que veuria necessari que lliuressin per acompanyar a Mas en el judici pel 9N

Barcelona, dijous 26 de gener de 2017. “Els funcionaris no tenen res a veure amb les seves obsessions polítiques, no els utilitzin ni els obliguin a pagar les conseqüències dels seus actes”. Així s’ha dirigit el diputat de Ciutadans (C’s), José María Espejo-Saavedra, a la consellera de Governació, Meritxell Borràs, després que aquesta afirmés públicament en una entrevista que veuria normal i necessari que els treballadors públics agafessin festa per acompanyar a Artur Mas al judici pel 9N, previst pel 6 de febrer.

En una interpel·lació en el Ple del Parlament, Espejo-Saavedra ha demanat al Govern que “garanteixi que no donarà ordres ni recomanacions” a aquests treballadors –que a Catalunya són al voltant de 230.000- que vagin “en contra de la Constitució”, deixant-los “desemparats” i obligant-los a posicionar-se políticament. “Vostès, des del cotxe oficial i cobrant 100.000 euros anuals, posarien en una dificilíssima situació a treballadors públics que cobren un sou modest per arribar a final de mes”, li ha advertit a la consellera de Governació.

A més, li ha demanat que “no utilitzi als funcionaris per a les seves finalitats polítiques” i li ha recordat que els funcionaris “compleixen les lleis democràtiques i treballen per a tots els catalans”, independentment del que pensin, la qual cosa “hauria de fer també el Govern”.

Volver a ACTUALIDAD