Actualitat

Carrizosa lamenta que la CUP doni suport a uns pressupostos que “tenen més impostos, més ‘xiringuitos’ polítics i que només serveixen per repetir un nou 9N”

by cscatalunya — 28 gener 2017 @ 12:58
Comparte

Carrizosa considera que “són uns comptes que no beneficien als catalans” i anuncia que C’s presentarà un recurs al Consell de Garanties Estatutàries

Barcelona, dissabte 28 de gener del 2017. El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha lamentat que la CUP hagi donat llum verda als Pressupostos de la Generalitat per al 2017 tenint en compte que “tenen més impostos, més ‘xiringuitos’ polítics i només serveixen per repetir un nou 9N”. En declaracions als mitjans de comunicació després de la reunió del Consell General de C’s, Carrizosa ha lamentat que “Convergència hagi deixat Catalunya en mans dels antisistema de la CUP”. 

El portaveu parlamentari de C’s ha anunciat que el seu partit presentarà un recurs al Consell de Garanties Estatutàries (CGE) perquè“no són uns comptes socials ni beneficien als catalans; són per als socis de Convergència”. Tampoc ha descartat l’escenari d’unes noves eleccions a Catalunya, tenint en compte que la CUP ha donat suport als pressupostos per “tornar a repetir el 9N”.

Volver a ACTUALIDAD