Actualitat

Arrimadas: “Puigdemont ha tornat enrere i ha deixat el futur de Catalunya en mans de la CUP per intentar repetir un nou 9N que no va servir per res”

by cscatalunya — 29 gener 2017 @ 09:16
Comparte

La Cap de l’Oposició afirma, a RAC1: “C’s és l’alternativa democràtica perquè Catalunya torni a tenir un projecte de lideratge dins d’Espanya i de la Unió Europea”

Barcelona, diumenge 29 de gener del 2017. “Puigdemont ha tornat enrere i ha deixat el futur de Catalunya en mans de la CUP per intentar repetir un nou 9N que no va servir per res”. Així ho ha dit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després que ahir els anticapitalistes donessin llum verda al projecte de Pressupostos de la Generalitat per al 2017. En una entrevista al programa ‘Via Lliure’ de RAC1, Arrimadas ha advertit que “no són uns pressupostos bons pels catalans” perquè “apugen els impostos, tenen més ‘xiringuitos’ polítics i el seu únic objectiu és repetir el 9N”.

Arrimadas ha vaticinat unes noves eleccions en els propers mesos tenint en compte que “el Govern no podrà complir amb allò que està prometent”. Davant d’aquesta situació d’inestabilitat, ha assegurat que “Ciutadans és l’alternativa democràtica” que necessita Catalunya perquè “torni a tenir un projecte de lideratge dins d’Espanya i de la Unió Europea”.

Volver a ACTUALIDAD