Actualitat

Inés Arrimadas, en ‘Els Desayunos’ de TVE: “Ciutadans és l’alternativa de Govern a Catalunya”

by cscatalunya — 30 gener 2017 @ 09:53
Comparte

La portaveu de l'Executiva nacional de C’s adverteix a Colau que la seva aposta pel referèndum “és el millor instrument que té Puigdemont per seguir amb el debat de la separació”

Madrid, dilluns 30 de gener del 2017. “Ciutadans és l’alternativa de Govern a Catalunya”. Així ho ha assegurat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya i portaveu de l’Executiva nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista en ‘Los Desayunos’ de TVE, on ha destacat la necessitat que Catalunya recuperi “el sentit comú” amb un projecte “reformista i de consens” que faci que els catalans “participin de les millores de tota Espanya en lloc de buscar l’enfrontament”, com fa segons ella l’actual Govern liderat per Carles Puigdemont.

“El monotema de la independència és un tema esgotat i esgotador; El Govern està centrat únicament en intentar repetir un nou 9N que no canviaria res”, ha advertit Arrimadas, per la qual cosa s’ha mostrat “convençuda” que “hi haurà unes noves eleccions a Catalunya en els propers mesos”, ja que encara que la CUP hagi donat llum verda als Pressupostos de la Generalitat per al 2017 serà “impossible” mantenir aquesta situació. “En el 2017 tenim l’oportunitat de recuperar un projecte de reformes a Catalunya i C’s està preparat per liderar-ho”, ha afirmat.

Després que ahir l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assegurés que la seva nova formació apostarà pel referèndum, Inés Arrimadas ha advertit que “la senyora Colau és la millor aliada que té actualment Puigdemont per seguir amb el debat de la separació”.

Volver a ACTUALIDAD