Actualitat

Carlos Carrizosa a Colomines: “Formi als funcionaris per a que estiguin al servei dels ciutadans i no al servei del projecte separatista de la Generalitat”

by cscatalunya — 31 gener 2017 @ 16:51
Comparte

El diputat de Cs insta al director de l'Escola d'Administració de Catalunya a “retornar als treballadors públics el seu dret a l'actualització dels seus coneixements i formació contínua”

“Formi als funcionaris per a que estiguin al servei dels ciutadans i no al servei del projecte separatista de la Generalitat”. Així l’hi ha reclamat el portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió de Governació, Carlos Carrizosa, al director de l’Escola d’Administració de Catalunya, Agustí Colomines, que ha comparegut al Parlament per explicar les funcions de la seva escola. Així mateix, li ha retret que “no s’està garantint el dret dels treballadors públics a una formació contínua i actualitzada en horari laboral” i l’ha instat a “impulsar la formació online” i a “democratitzar l’accés a tots els funcionaris”, ja que considera que està convertint aquest organisme en una “escola elitista”.

“Vostè, que és el comissari polític de l’Escola d’Administració, ve de dirigir la Fundació Catdem”, li ha dit Carrizosa a Colomines. I ha afegit que aquesta fundació és coneguda perquè “va rebre donacions que han estat un dels escàndols de corrupció més greus de Catalunya”. A més, li ha recordat que a una tertúlia de BTV va dir que ‘el del dret a decidir era una bajanada’ que s’havien ‘inventat per no parlar de dret d’autodeterminació’.

En relació a la creació d’estructures d’estat per part de la Generalitat, que implica als treballadors públics, ha criticat que “poc té a veure amb una administració útil i competent”.

Sobre les declaracions de la consellera Meritxell Borràs, que animava als funcionaris a agafar-se festa per donar suport a Artur Mas al judici del 9-N, li ha preguntat a Colomines si “es desmarca”, al que no li ha respost.

Volver a ACTUALIDAD