Actualitat

Arrimadas: “Mentre uns van a Madrid a demanar la independència, jo vaig a demanar millores per a tots els catalans”

by cscatalunya — 2 febrer 2017 @ 09:18
Comparte

La Cap de l’Oposició a Catalunya, després de la reunió amb la Vicepresidenta del Govern d’Espanya: “Li vaig traslladar la necessitat de posar fil a l’agulla en qüestions com el sistema de finançament, la dependència o Rodalies”

Barcelona, dijous 2 de gener del 2017. “Mentre uns van a Madrid a demanar la independència, jo vaig a demanar millores per a tots els catalans”. Així ho ha dit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘El Matí’ de Catalunya Ràdio, després que ahir es reunís amb la Vicepresidenta del Govern d’Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría, per traslladar-li “quines són les prioritats de Ciutadans” i la seva opinió en qüestions que es van debatre a la Conferència de Presidents Autonòmics, on el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, “va deixar la cadira buida”.

“Li vaig traslladar la necessitat de posar fil a l’agulla en qüestions fonamentals per a Catalunya”, ha apuntat Arrimadas. Entre elles, ha destacat la necessitat de tenir un “millor sistema de finançament per a les Comunitats Autònomes que garanteixi l’estat del benestar”, l’impuls “d’infraestructures estratègiques com el Corredor Mediterrani o Rodalies” o el compromís de tirar endavant els Jocs del Mediterrani de Tarragona; mesures que serien bones pel conjunt d’Espanya.

La Cap de l’Oposició ha lamentat que Catalunya tingui un Govern que no defensa millores per a tots els catalans, sinó que l’únic projecte que té és “tornar a repetir un nou 9N que visualitzarà novament el fracàs de la Generalitat”. Davant d’aquesta situació, Arrimadas s’ha postulat com “l’alternativa” que no cerca “eines de separació ni de confrontació” amb la resta d’espanyols, sinó que treballa perquè els catalans tinguin “una millor connexió dins d’Espanya i de la Unió Europea”.

Volver a ACTUALIDAD