Actualitat

Carrizosa, sobre ‘l’Operació Pika’: “Encara que Convergència canviï de nom i de sigles no podrà tapar la corrupció amb l’estelada”

by cscatalunya — 2 febrer 2017 @ 13:07
Comparte

Carrizosa exigeix a Puigdemont que “doni la cara per explicar què ha passat en aquest cas de corrupció” que afecta el seu partit i li demana que “no s'amagui” com ha fet amb el ‘Cas Vidal’

Barcelona, dijous 2 de febrer del 2017. “Encara que Convergència canviï de nom i de sigles, no podrà tapar els casos de corrupció que afecten el seu partit amb l’estelada”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que la Guàrdia Civil hagi iniciat una altra operació pel ‘Cas 3%’ i el suposat finançament il·legal de Convergència. Carrizosa ha lamentat que “els catalans s’hagin llevat amb un altre escàndol de corrupció” i per això ha exigit al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, que “doni la cara per explicar què ha passat durant tots aquests anys” i li ha demanat que “no s’amagui” com ha fet amb el ‘Cas Vidal’.

“No podran distreure als catalans amb repetir un nou 9N ni amb una suposada separació de Catalunya amb la resta d’Espanya i de la Unió Europea”, ha advertit Carrizosa, després d’apuntar en una roda de premsa en el Parlament que “els catalans no obliden que aquest és el partit del 3% i el de les seus embargades”.

Davant aquest “escàndol”, Carrizosa s’ha congratulat que existeixi un partit com Ciutadans, que representa “la regeneració que Convergència mai va poder ni podrà representar”. De fet, la formació taronja va ser la impulsora d’una comissió d’investigació a la cambra catalana sobre el ‘Cas Palau’ i la que va proposar mesures com la supressió dels aforaments o la despolitització de la justícia, rebutjades per Convergència. “Som els pioners a Espanya en demanar que qualsevol persona imputada abandoni els seus càrrecs públics”, ha recordat.

Volver a ACTUALIDAD