Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi la seva proposta per reduir i prevenir la sinistralitat laboral a Catalunya

by cscatalunya — 2 febrer 2017 @ 12:19
Comparte

El portaveu de Cs a la comissió de Treball, Joan García, insta la Generalitat a “treballar per acabar amb la xacra de la precarietat laboral”

EI portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió de Treball del Parlament, Joan García, ha celebrat que la càmbra catalana hagi aprovat la proposta del seu partit per “reduir i prevenir la sinistralitat laboral a Catalunya”. En aquest sentit, ha alertat que les dades d’accidentalitat “s’han incrementat exponencialment al llarg del 2016 i han arribat al seu rècord al 2017” i ha criticat que des de la Generalitat “no s’han pres les mesures adequades malgrat tenir competències en inspecció de treball des del 2010”.

Després dels recents casos de sinistralitat laboral a El Prat i a Masquefa, Joan García ha instat el Govern a “lluitar contra les conseqüències de la precarietat laboral i eradicar-la”, tal com reclama el col·lectiu d’inspectors de treball. Així mateix, ha proposat “recuperar les campanyes específiques per als sectors de major vulnerabilitat” i considera “fonamental” invertir més recursos per a la inspecció de treball.

Volver a ACTUALIDAD