Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat augmentar el nombre de psicòlegs clínics als hospitals de Catalunya

by cscatalunya — 2 febrer 2017 @ 13:31
Comparte

Jorge Soler insta la Generalitat a “adaptar les UCIS pediàtriques a les necessitats dels nens malalts” i reclama “més ambulàncies infantils”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió de Salut del Parlament, Jorge Soler, ha celebrat que la cambra catalana hagi aprovat per unanimitat la proposta del seu partit per “augmentar el nombre de psicòlegs clínics als hospitals de Catalunya”. En aquest sentit, ha explicat que la presència d’aquests professionals “és molt excepcional en l’actualitat”. Per això, ha proposat ampliar la plantilla als centres sanitaris que es requereixi “per tal d’oferir una millor atenció als pacients”.

Al debat de la Proposta de Resolució de Cs sobre les unitats de cures intensives pediàtriques a l’Hospital Josep Trueta de Girona, que s’ha aprovat, Jorge Soler ha alertat que “és urgent” adaptar-les a les necessitats dels nens malalts. A més, ha destacat la necessitat de “més ambulàncies pediàtriques” a Girona, Lleida i Tarragona perquè casos com la defunció de la nena de Blanes “no tornin a succeir mai més”.

Volver a ACTUALIDAD