Actualitat

Carrizosa sobre la Taula Estratègica del Corredor del Mediterrani: “No volem un monòleg de la Generalitat, volem que dialogui amb el Govern d’Espanya”

by cscatalunya — 3 febrer 2017 @ 14:01
Comparte

El portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha dit que aquest acord que “s’ha aconseguit a Catalunya, ara s’ha de traslladar a l’Estat”

“No volem un monòleg de la Generalitat, volem que dialogui amb el Govern d’Espanya”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després d’assistir a la reunió de la Taula Estratègica del Corredor del Mediterrani, conjuntament amb la portaveu de la comissió de Territori de Cs, Marina Bravo, que s’ha celebrat, aquest matí, al Palau de la Generalitat.

“És necessari parlar entre les institucions catalanes, però també hem de parlar fora amb els que han d’ajudar a fer l’obra”, ha afegit.

El portaveu de Cs ha recalcat que és “una infraestructura clau en l’àmbit econòmic i social de Catalunya” i que “aquest acord queda en un no res si no hi ha diàleg amb les institucions de l’Estat”.

 Carrizosa ha recordat que la Cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, en la seva reunió amb la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, “va anar a parlar d’infraestructures i de serveis, no com altres que només parlen de separació i de tornar a fer el 9N”.

El portaveu parlamentari ha dit que Ciutadans ha demostrat que és “qui està apostant pel diàleg amb el Govern Espanyol i qui demana al Govern de la Generalitat de Catalunya que faci el mateix”.

Volver a ACTUALIDAD