Actualitat

Inés Arrimadas: “Ciutadans liderarà l’alternativa de Govern al separatisme a Catalunya”

by cscatalunya — 3 febrer 2017 @ 09:57
Comparte

La portaveu nacional de Cs aposta per "un sistema de finançament que no se centri en la lluita territorial, sinó que garanteixi els serveis bàsics"

Madrid, divendres 3 de febrer del 2017. “Ciutadans liderarà l’alternativa de Govern al separatisme a Catalunya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional de l’Executiva, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa ‘Hoy por Hoy’ de la Cadena Ser, on ha defensat el paper que està exercint el seu partit al Congrés i també en el Parlament -com a líders de l’Oposició-, oferint “un projecte alternatiu de reforma d’Espanya” per impulsar mesures que també són bones per als catalans.

Entre aquestes mesures, Arrimadas ha apostat per “un sistema de finançament que no se centri en la lluita territorial, sinó que garanteixi els serveis bàsics” i també ha defensat infraestructures necessàries com el Corredor Mediterrani o Rodalies. Desenvolupar aquestes qüestions, segons Arrimadas, faria que molts catalans “tornin a enganxar-se del projecte comú espanyol” que defensa la formació taronja.

Sobre el desafiament separatista, la Cap de l’Oposició ha retret al Govern liderat per Carles Puigdemont que “només es dediqui a parlar de repetir un nou 9N” i a “jugar al xoc” amb el Govern d’Espanya, en lloc de parlar “d’innovació, indústria, atur o corrupció”, després que ahir la Guàrdia Civil iniciés una altra operació pel ‘Cas 3%’ i el suposat finançament il·legal de Convergència. A més, ha assegurat que “el menys interessat” en tornar a “repetir un altre 9N” és el propi Govern perquè “es tornaria a veure que no serveix per res”.

Volver a ACTUALIDAD