Actualitat

Ciutadans (Cs) insta la Generalitat a retirar el peix panga dels menús escolars

by cscatalunya — 7 febrer 2017 @ 14:21
Comparte

El portaveu de Salut de C’s, Jorge Soler, recomana el consum d'altres peixos més nutritius i saludables encara que “no hi ha cap alerta sanitària ni motiu de preocupació”

El portaveu de Salut de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, ha instat la Generalitat a “retirar el peix panga dels menús escolars”, després de presentar una Proposta de Resolució en aquest sentit al Parlament de Catalunya. En relació a les diverses notícies publicades sobre la retirada de venta del panga a alguns supermercats, ha destacat que “no hi ha cap alerta sanitària ni motiu de preocupació” i ha recomanat com a metge el consum d’altres peixos “més nutritius i saludables”.

Jorge Soler també ha apostat per retirar aquest tipus de peix “a tots aquells centres que depenen del Govern”, com per exemple residències geriàtriques, presons i hospitals. I ha anunciat que Cs presentarà aquesta iniciativa en els pròxims dies als ajuntaments i parlaments d’Espanya on tenen representació. “Continuem treballant per la millora nutricional de la població, especialment quan és el Govern qui pot contribuir a fer-ho fàcilment”, ha afegit el portaveu de Salut de Cs.

Volver a ACTUALIDAD